Spoed

Afwezigheid

Bij afwezigheid wordt u verzocht het praktijknummer te bellen (0118-461347). U hoort dan door welke tandarts voor ons wordt waargenomen (alleen voor acute pijnklachten, ongevallen etc.).

Avonddienst

Heeft u in de avond of nacht dringend tandheelkundige hulp nodig, zoals voor ongevallen, nabloedingen of acute pijn,  dan is de dienstdoende tandarts op Walcheren bereikbaar.

Een tandartsbezoek in de avond of nacht dient in alle gevallen contant betaald te worden, u wordt verzocht daarmee rekening te houden.

De dienstdoende tandarts is bereikbaar op telefoonnummer: 06-30496914

Weekenddienst

Vrijdag vanaf 08.00 uur, zaterdag en zondag  wordt er voor pijnklachten en spoedgevallen waargenomen door een op Walcheren dienstdoende tandarts. Een tandartsbezoek in het weekend dient in alle gevallen contant betaald te worden. U wordt verzocht daarmee rekening te houden.

Op zaterdag en zondag is er van 11.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken. Op vrijdag wordt er uitsluitend na telefonische afspraak behandeld. Buiten deze tijden is de tandarts uitsluitend bereikbaar voor ongevallen, nabloedingen of acute pijn.

Maandag 15 januari zijn wij weer bereikbaar op ons nieuwe locatie:

Kanaalstraat 40.                                                     

De dienstdoende tandarts is ten allen tijde te vinden via de website: www.tandartswalcheren.nl